open positie

Vestigingsmanager Nunspeet - Vacature is vervuld

Het verder optimaliseren van productie staat centraal in deze interessante rol

Onze opdrachtgever VConsyst levert totaaloplossingen voor de afvalinzameling, sport & recreatie, fietsenstallingen en straatmeubilair en is marktleider op het gebied van ondergrondse afvalinzamelsystemen in zowel Nederland als Europa. VConsyst telt 270 medewerkers in Nederland en heeft een jaaromzet van circa € 75 miljoen. De activiteiten zijn onderverdeeld in drie divisies, te weten Urban Mining, Sport & Leisure en Outdoor. De bijbehorende productielocaties zijn gevestigd in Maarssen (160 fte), Gorredijk (25 fte) en Nunspeet (50 fte). Het hoofdkantoor van VConsyst is in Genemuiden gevestigd.

De productielocatie Nunspeet (voormalig Jan Kuipers) is al bijna 90 jaar een toonaangevende naam in hoogwaardig straatmeubilair, fietsparkeersystemen, bruggen, overkappingen en complexe projecten waarbij het gebruik van diverse materialen zoals staal, hout, kunststof en glas centraal staan. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel en daarom denkt Jan Kuipers Nunspeet op het gebied van maatwerk graag met zijn klanten mee. De producten van Jan Kuipers Nunspeet zijn duurzaam en vind je overal op stations, in steden en in de groene ruimte.

In de functie van Vestigingsmanager Nunspeet bent u verantwoordelijk voor de aansturing van het bedrijfsbureau, de technische dienst, de administratie en de productie, bestaande uit de afdelingen aluminium, hout, spuiterij en staal. In totaal rapporteren circa 35 medewerkers aan u, waarbij u wordt ondersteund door de productieleider. Het wordt uw taak om het team en de afdelingen verder te professionaliseren, processen te optimaliseren om zodoende de efficiency en productiviteit te verhogen.

Voor deze rol zijn we op zoek naar kandidaten met een technische achtergrond aangevuld met bij voorkeur een bedrijfskundige opleiding (hbo). Je hebt minimaal 5  jaar werkervaring als leidinggevende in de maakindustrie en je bent ervaren als het gaat om het initiëren en implementeren van verandertrajecten.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Margreet van Haasteren, vanhaasteren@lodiersenpartners.nl of bel 06-23 90 58 91.

 

terug naar het overzichtterug naar het overzicht
Deel deze open positie
Onze relaties, zowel kandidaten als opdrachtgevers, beschrijven ons als aangenaam ambitieus, persoonlijk, kritisch, resultaatgericht, no-nonsens en als een gesprekspartner die waarmaakt wat ze belooft.
MEER OVER ONS